Olav Sylte, Interimredaktør Energinytt24
Olav Sylte, Interimredaktør Energinytt24

Eksplosjon på FB om elektrifisering av oljeplattformene

Et innlegg på facebookgruppen «Vi som krever billiger strøm» om elektrifiseringen av oljeplattformene, fikk over 5.000 reaksjoner bare etter ca. 30 minutter. Folk er mildt sagt rasende.

VG meldte i dag at de storstilte planene om å bruke strøm fra land for å elektrifisere oljeplattformene vil gå sin gang. Jeg tillot meg derfor å legge ut et innlegg på facebookgruppen «Vi som krever billigere strøm» hvor jeg er administrator. Det gav mildt sagt en elektrisk eksplosjon.

Innlegget som ble lagt ut for ca. en time siden, fikk over 5.000 reaksjoner bare etter 30 minutter og facebookgruppen måtte begrense muligheten for reaksjoner for at de digitale verktøyene ikke skulle få «hang up».

Screenshot av innlegget som ble lagt ut på facebookgruppen «Vi som krever billigere strøm» for en drøy time siden.

Engasjementet viser tydelig at det å ta vannkraft fra land i dag ut til oljeplattformene er lite populært blant folk. Det er en frykt for rasjonering som følge av eksport og værforhold som gjør at de fleste har fått nok.