Det blir lave strømpriser også i morgen i følge de foreløpige tallene fra Nord Pool.
Det blir lave strømpriser også i morgen i følge de foreløpige tallene fra Nord Pool. FOTO: Getty Images/iStockphoto

Du kan også i morgen tjene penger på strømststøtten ved å velge de riktige timene

Tallene fra Nord Pool er klar. Du kan også i morgen tjene penger på å legge strømforbruket til de billigste timene.

Døgnprisen i Sør-Norge er tirsdag 324 øre/kWt og Midt-Norge 52,5 øre, inkl. moms men før Nettleie. I Nord-Norge er den 16,5 øre. I tillegg kommer nettleie.

Laveste pris i Sør-Norge er i morgen 126 øre/kwt og er mellom kl. 04.00 og 05.00 og nest lavest på ettermiddagen kl. 14.00 til 15.00. Den høyeste prisen er i morgen kveld kl. 20.00 til 21.00. Da er den 437 øre/kwt.

Strømstøtten antas ville bli over 250 øre/kwt denne måneden, og det betyr at du vil få mer utbetalt i strømstøtte pr. time enn faktisk kostnad, når en beregnet de billigste timene i morgen isolert. På samme måte som i dag, vil du også kunne tjene på noen timer i morgen, selv om det er færre timer som kvalifiserer til dette. Strømstøtten beregnes imidlertid ut fra gjennomsnittspris, og det er da viktig å legge mest mulig av strømforbruket til timer der det er lav pris.