Mandag kan alle i Sør-Norge tjene penger på strømstøtteordningen.
Mandag kan alle i Sør-Norge tjene penger på strømstøtteordningen. FOTO: Getty Images

I dag kan alle i Sør-Norge tjene penger på strømstøtten

I natt som kommer frem til kl. 06.00 og i morgen ettermiddag fra kl. 14.00 til 15.00 kan de med strømstøtte tjene penger på å bruke strøm.

Den gjennomsnittlige strømrpisen i Sør-Norge er i mandag 3,20 kr/kWt inkl. avgifter men før nettleie er lagt til. Det ligger til rette for at de med strømstøtte faktisk kan tjene penger på å bruke strøm de riktige timene.

Grunnen til dette er at strømstøttesatsen for måneden forventes å bli langt høyere enn strømprisen du betaler i mange av timene. Støttesatsen vil bli mer enn en krone høyere enn den prisen du faktisk betaler for de aktuelle timene.

Det er natt til mandag fra kl. 01.00 til 06.00 og fra kl. 14.00 til 15.00 det billigst, med priser ned mot 130 øre/kWt, hvilket er over en krone under det som forventes å bli strømstøtten for måneden.