Norges Idrettsforbund har hatt en SoMe kampanje de siste dagene om de høye strømregningene. Den har nå gitt resultat.
Norges Idrettsforbund har hatt en SoMe kampanje de siste dagene om de høye strømregningene. Den har nå gitt resultat. FOTO: Getty Images

Økt strømstøtte til idrett og frivillighet

Kampanjen til Norges Idrettsforbund synes å ha gitt resultat.

Regjeringen foreslår å øke strømstøtten til idrett og frivillighet til 90 prosent over 70 øre per kWt i perioden ut året, og vil da bli lik med den som gjelder for husholdningene. Dette melder Regjeringen i en pressemelding i dag.

– Denne økningen er særlig etterspurt av Norges idrettsforbund, men den kommer hele frivilligheten til gode. Vinteren kommer til å bli tøff for alle, men med dette får idretten og frivilligheten en ekstra drahjelp, sier Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen i følge pressemeldingen.

Norges Idrettsforbund har hatt en kampanje om de høye strømregningene til idretten i SoMe de siste dagene. Denne synes nå å ha gitt resultat.