Nå senkes temperaturen i Stortinget.
Nå senkes temperaturen i Stortinget.

Stortingets badstue stenges på grunn av høye strømpriser

De høye strømprisene får nå også konsekvenser for Stortinget. Badstuen stenges og temperaturen senkes ned. Representantene må heller holde temperaturen høy i strømdebatten inne i stortingssalen.

De høye strømprisene gjør at Stortinget nå stenger badstuen for stortingsrepresentantene. Temperaturen i lokalet senkes også ned. Representantene må i stedet holde temperaturen høy i selve debattene inne i stortingssalen.

Det er VG som skriver om saken i dag.

– Europa står midt i en alvorlig energikrise, og Stortinget vil bidra i den store strømsparedugnaden. Derfor iverksetter vi en rekke strakstiltak som skal bidra til å kutte strømforbruket med umiddelbar effekt, sier stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) til VG.